Скорпион Мнозина виждат Скорпиона като зло, но истината е много

...
Скорпион Мнозина виждат Скорпиона като зло, но истината е много
Коментари Харесай

Най-подлите зодии

Скорпион
Мнозина виждат Скорпиона като зло, само че истината е доста по-различна. Той е извънредно сензитивно създание, което, когато същински обича, напълно се отдава на своя сътрудник. Истината е, че Скорпионът може да бъде сложен, само че в случай че се водите според неговите правила, не го изнервяте или не го наранявате, в никакъв случай няма да опознаете тъмната му страна. От друга страна, в случай че си играете с огъня, той ще направи живота ви същински пъкъл.
Козирог
Да познавате Козирог е същото като да познавате дявола персонално. Дори и да ви стане зле и да паднете на улицата пред краката му, той просто ще ви прескочи, нервирайки се, че сте му препречили пътя. Парите движат неговия свят, поради което той е надълбоко обвързван с тях. Неговите страсти към живите същества са лимитирани и се отнася студено към близките.
Риби
Ако става дума за персонална полза, те биха могли да лъжат до безспир. Също по този начин елементарно разкриват слабите страни на тези към тях и постоянно си играят с тях. Всъщност толкоз доста се вживяват с тази роля на " жертва ", че е допустимо да си повярват и сами на себе си. Но въпреки всичко в никакъв случай не не помнят своите скрити планове. След като осъществят задачата си, те ще изчезнат от живота ви, а вие чак тогава ще откриете, че тяхната идентичност е била подправена.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР