Скопие. Всички политически партии са за октомврийски местни избори и

...
Скопие. Всички политически партии са за октомврийски местни избори и
Коментари Харесай

„МКД“ : Всички партии в Македония се надяват на победи на местните избори през октомври

Скопие. Всички политически партии са за октомврийски локални избори и всички се надяват точно техните претенденти за кметове да получат доверието на жителите, съобщи “МКД “.
$Изборите би трябвало да се проведат през първата част на октомври, както е планувано от изборния кодекс “, съобщи Фадил Зендели от придвижване „ Беса “. Депутатът от ДСИ Режаил Исмали съобщи, че партията му е подготвена за идните локални избори и чака ръководителя на Народното събрание Талат Джафери да разгласи, че те ще се проведат на 15 октомври. Исмаили уточни, че на октомврийските избори ще се даде късмет за новите фрагменти.
И от Алианса на албанците сочат, че чакат позитивен резултат на локалните избори. „ Сигурни сме, че на тези избори ще имаме по-добър резултат от този, който имахме на предишните избори. Готови сме за локални избори, работим по подбора на претендентите и се надяваме, че резултатът ще бъде приемлив “, съобщи Сури Рушити от Алианса.
От СДСМ обявиха, че на локалните избори те още по-убедително ще потвърдят успеха на последните парламентарни избори.
И опозицията, отпред с ВМРО-ДПМНЕ не мисли за нищо друго, с изключение на за победа на локалните избори. Никола Груевски, ръководител на партията, преди два дни съобщи, че се готви за победа на локалните избори.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР