SKODA обяви, че след повече от 6.5 милиона реализирани представителя от

...
SKODA обяви, че след повече от 6.5 милиона
реализирани представителя от
Коментари Харесай

SKODA стартира производството на новата OCTAVIA

SKODA разгласи, че след повече от 6.5 милиона реализирани представителя от 1959 година насам, през вчерашния ден във фирмения комплекс на марката в Млада Болеслав е започнало производството на новото потомство на хитовия за марката модел OCTAVIA.

Новата SKODA Octavia, която беше показана, в това число и във версията си комби, официално на 11 ноември в Прага, се отличава с прочувствен дизайн, редица обновени и нови софтуерни решения, пилотна за портфолиото на марката зареждаема (plug-in) хибридна версия и увеличени габарити и функционалност.

За първи път при новото потомство на OCTAVIA, от SKODA оферират също по този начин опция за поръчка на прожекционен head-up екран, изцяло нови Ergo седалки, напълно диодна (LED Matrix) осветителна система, ново изпълнение на скоростния лост при версията с автоматизирана трансмисия, тризонален климатик, нов волан и изцяло дигитално оформление на контролното и централното табло. От компанията обещават също по този начин, че новата генерация на автомобила ще предложи ново измерение по отношение на комфорта и безопасността в съпоставяне с предшественика си.

Дизеловата гама на новата включва три оферти с максимални мощности от 115 до 200 конски сили, а зареждаемият (plug-in) хибрид ще бъде наличен в две мощностни версии- 204 и 245 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР