Скъпа, когато срещнеш правилния мъж, трябва да знаеш, че ти

...
Скъпа, когато срещнеш правилния мъж, трябва да знаеш, че ти
Коментари Харесай

Правилният мъж ще държи здраво ръката ти и никога няма да я пусне

Скъпа, когато срещнеш верния мъж, би трябвало да знаеш, че ти сама ще го усетиш, че е подобен. Ще си сигурна, че той е твоя човек, тъй като ще го чувстваш като подобен. Правилният идва. Понякога ни лишава много време, до момента в който го срещнем. Някои дами го срещат по-рано, а други по-късно. Така ни е писано. Човек не може да избяга от ориста си. И когато ти е отредено да срещнеш оня мъж, с който ще прекараш остатъка от живота си – в един слънчева ден, ти просто го срещаш. Без да подозираш нищо. Без да го очакваш. Защото тъкмо тогава, когато спреш да очакваш и да чакаш, това, което най-силно искаш просто се случва.

Правилният мъж е този, който крепко ще хване ръката ти и в никакъв случай и за нищо на света няма да я пусне. Той е този, който ще бди над теб и няма да разреши на никой и нищо да те нарани. Правилният мъж е фантазия за всяка жена.

Ето признаците, които демонстрират, че той е верния за теб.

 

Общи полезности и правила

За никого не е загадка, че разликите сред мъжа и дамата може да бъдат опустошителни за тяхната обич и да доведат до разлъка. И противоположното – шерването на едни и същи полезности заздравя още повече любовните връзки. Нещата, в които се различавате, би трябвало да са такива, че да не ви отдалечават един от различен. Ако ти споделяш с него идентични правила, вярвания, ценностната ви система се припокрива, това без никакви подозрения значи, че той е твоя човек. Правилният.

Чувство за сигурност

Той те кара да се чувстваш несъмнено, а няма нищо по-хубаво от това. Да се чувстваш сигурна с индивида, с който си е едно от най-важните правила за сполучлива връзка. И това няма нищо общо с неприятните момчета, които желаят всички да се опасяват от тях, а девойките, които излизат с тях се усещат като кино актриси. Не. Тук става въпрос за същинския и балансиран мъж, който се усеща сигурен и предава това възприятие и на своята половинка. Също по този начин верният мъж в никакъв случай и за нищо на света не би те наранил. И постоянно ще заобикаля даже и най-малките неща, които знае, че ще те подразнят. Замечта се, нали?

Преобразява те

Всички знаем от персонален опит, че любовта преобразява. Но верният мъж ни кара да претърпим цялостна промяна. Не единствено външно, само че и вътрешно. Той е този, който ни кара да имаме вяра в качествата си. Благодарение на неговата поддръжката ставаме по-смели, по-силни и по-упорити. Той постоянно ще бъде до теб и ще ти оказва помощ във всичко.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР