Скандалната тийнейджърка Сузанита заголи гръд, за да зарадва новото си

...
Скандалната тийнейджърка Сузанита заголи гръд, за да зарадва новото си
Коментари Харесай

Не се спря: Палавата Сузанита заголи гръд за новото си гадже

Скандалната тийнейджърка Сузанита заголи гръд, с цел да зарадва новото си гадже. Малко по-късно дъщерята на фолккраля Орхан Мурад се похвали с сантиментална изненада от ухажора. Вече 15-годишната певица първо разгласява снима от банята, на която предизвикателно е оголила гръд, позирайки за своите почитатели. Отдолу незабавно заваляха хапливи мнения, в които феновете й я укоряват за типа и допълват, че наподобява на 30-годишна жена, написа „ Телеграф”.



„ Да ти припомня единствено, че си на 15. Какви са тези облекла. Срам за България!”, написа момиче, което е на нейната възраст. Други пък я нападнаха и се присмяха за това по какъв начин може да излиза от банята с забрадка на главата и толкоз доста грим по лицето.

Сузанита разгласява няколко клипчета, на първото от които демонстрира хотелска стая, цялостна със свещи, подредени във формата на сърце. „ Благодаря ти”, написа изпълнителката на „ Луцифер и Буда”.



На последните фотоси в Инстаграм се вижда кой е щастливецът, с който има връзка от два месеца. Приятелят на ексцентричната певица е гологлав мускулест мачо с татуирано тяло.



От профила й се вижда, че е щастлива, а мъжът до нея, който е с най-малко 15 години по-голям, се грижи нищо да не липсва на обичаната му.

Малко по-късно тя показа и фотография с две чаши вино от същата хотелска стая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР