Скандали и заплахи звучат пред шеста палата в Пловдивския панаир,

...
Скандали и заплахи звучат пред шеста палата в Пловдивския панаир,
Коментари Харесай

Див екшън! Представител на СИК полудя, скочи на жена: Махни се оттам! Ще дойда да те оскубя!

Скандали и закани звучат пред шеста палата в Пловдивския панаир, където в шеста палата прииждат членове на секционни комисии, с цел да носят изборните бумаги в 16 РИК.

„ Махни се оттова, ма! Ще дойда да те оскубя! “, крещеше освирепял представител на секционна комисия към жена от друга СИК, която се опита да влезе преди него.

За минути пред палата се образува стълпотворение от прииждащи членове на СИК. Всеки се блъска и желае да влезе по-рано, с цел да съобщи книжата и да си тръгне. Чуват се закани. В това време рейсове стоварват още и още представители на СИК пред 16 РИК.

Наложи се двама служители на реда на входа да извикат подкрепление, с цел да затворят краткотрайно входната врата, до момента в който обстановката се успокои.

„ Не се бутайте! Всички ще влезете “, викаше към струпалите се еднообразен. Някои от новопристигналите възпламениха нервно цигари.

Очаква се още по-голямо скупчване, защото на входа на панаира непрестанно прииждат рейсове с членове на секционни комисии. Към 21 часа пристигнаха представители на 28 СИК, а единствено за Пловдив-град те наброяват 473.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР