Страшен скандал се развихри след финала на най-романтичното риалити Един

...
Страшен скандал се развихри след финала на най-романтичното риалити Един
Коментари Харесай

Бунт сред зрителите на Един за друг: Победата на Михаела и Венци е подарена! Ето кои са победителите

Страшен скандал се развихри след финала на най-романтичното риалити „ Един за различен “. Победата отиде у фамилията от Перник – Михаела и Венци. Двойката, която е дружно от 7 години, завоюва над 80 бона от тв формата.
Само че феновете на предаването считат, че успеха им е подарена и незаслужена. За първи път в историята на най-романтичното риалити финалът се организира пред всички двойки, които прекрачиха прага на вилата на любовта, написа ХотАрена.
Според феновете София и Тишо е трябвало да завоюват
По-голяма част от тях бяха точно за Венци и Мишето. И гръмогласно ги подкрепяха. В един миг от финалната игра, която бе да се придвижват тухли, перничаните съвсем бяха изгубили късмет за успеха. Много пред тях бе двойката на Тихомир и София. На крачка от последното затруднение Маргарита, която бе в агитката на Мишето и Венци, по този начин извика, че стресна Тишо и Софи, двамата изпуснаха структурата си и трябваше да се върнат изначало.
„ Допускането на агитката в този си тип и махленско й държание също не беше обикновено, само че за какво беше толерирано, нямам пояснение “, пишат възмутено редица фенове.
Това обаче не е единственият мотив на почитателите, че перничаните са спечелили с непозната помощ. Зрителите укоряват продукцията, че е поставила единствено един кулоар за прекосяване, а не повече, което значи, че двойките трябваше да изчакват.
Агитката бе поставила и специфични тениски в поддръжка на Мишето и Венци
„ Трябваше да има за всяка двойка кулоар. Все едно всички плувци да се състезават в един кулоар и да се бутат и да се изчакват. В случая, в случай че имаше и различен кулоар, София и Тихомир можеше да са първи. За нас те са същинските спечелили “, написа пък различен консуматор.
„ Когато Михаела ни записа, първоначално се пробвах да ни бойкотирам, като давам къси отговори, само че вътрешно бях сигурен, че ще ни изберат “, призна Венци. „ Когато разбрахме, че са ни приели, на Венци му стана неприятно, подвигна кръвно и пита дали е късно да се откажем “, пък добави половинката му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР