Скандал в Пирогов“ снощи със съветник на министъра на отбраната

...
Скандал в Пирогов“ снощи със съветник на министъра на отбраната
Коментари Харесай

Луд скандал в Пирогов вдигна съветник на Тагарев. Искал да изведат чуждо дете от зала и да вкарат неговото

Скандал в „ Пирогов “ нощес със консултант на министъра на защитата Тодор Тагарев. Мъжът вдигнал скандал и изискал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото… с дребна раничка.
Става въпрос за Мустафа Емин, който в края на юни бе назначен за консултант на военния министър и бе гласен за парламентарен секретар, предава novini.bg. Емин е и част от управлението на ‘ “Да, България “ и дълготраен претендент за народен представител от Демократична България с профил просвета и обучение, представян в уеб страницата има като „ демократ от Родопите “.

Случката за отношението на съветника на Тагарев споделя работеща в здравното заведение, като обявата и е споделена от фейсбук страницата на „ Пирогов “:
„ Нощес в „ Пирогов “ пристигна Емин Мустафа с детето си. Държа се надменно и скандално, като в началото искаше да извадят от детска шокова зала дете в потрес, с цел да влезе неговото, което беше с една дребна раничка, заплаши с министъра на опазването на здравето, като не се съобрази, че той е работил в „ Пирогов “ и можем да проверим.
Накрая, след всичко още веднъж подвигна скандал и в НХА същите заплати с министъра, с цел да получи документите, които преди този момент му бяха дадени от залата. Попитах господаря Рибново, по този начин ли си показва упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли показва прекомерно недопустимо за поста, който твърдеше, че заема. Попитах господаря от „ Рибново “, по този начин ли си показва упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли показва прекомерно недопустимо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР