Системата за качество на въздуха Intelli-Air Clean Cabin, която се

...
Системата за качество на въздуха Intelli-Air Clean Cabin, която се
Коментари Харесай

Opel Astra с Intelli-Air - здравословен въздух в купето

Системата за качество на въздуха Intelli-Air " Clean Cabin ", която се предлага за цялото семейство Opel Astra и е общоприетоо съоръжение в Astra GSe, подсигурява, че пасажерите могат да дишат свободно. Intelli-Air съчетава филтрите за въздух и частици със система за наблюдаване. Качеството на въздуха в интериора се следи и - в случай че въздухът е неприятен - се обезпечава автоматизиран въздухообмен.

Качеството на въздуха се контролира от позицията на клапата за рециркулация на въздуха. Ако външният въздух е неприятен, AQS датчик на автомобила подсигурява, че капакът се затваря и никакви замърсители не проникват в кабината на автомобила.

Ако, въпреки това, качеството на въздуха във вътрешността е неприятно или не е идеално - да вземем за пример заради пушене или прахуляк по облеклата, клапата се отваря, с цел да обезпечи на пасажерите чист въздух. По този метод въздухът в кабината постоянно остава допустимо най-чист.

Централният пъстър сензорен екран дава информация за качеството на въздуха. Цветен знак на кола се появява на екрана дружно със стойност, която се базира на интернационално годния показател за качество на въздуха AQI (Air Quality Index). Цветът на индексния знак се трансформира според от замърсяването на въздуха във вътрешността. Качеството на въздуха в кабината се следи със датчик PM 2.5, който може да открива частици с размер до 2.5 микрометра.

В композиция с Intelli-Air в Astra, истинските комбинирани филтри за частици и деен въглен на Opel обезпечават най-благоприятен въздух в купето. Благодарение на двуслойния смесен филтър с деен въглен/HEPA филтър, освен частиците могат да бъдат отнемани от вътрешността, само че газове като озон и миризми също могат да бъдат филтрирани от въздуха. Прашецът също е изцяло отстранен.

Филтърният материал е водоотблъскващ, което го защищава от заледяване през зимата и предотвратява утаяването на бактерии. Въпреки високата продуктивност на филтъра, по време на периода е обезпечена добра въздухопропускливост. За да дишате постоянно чист въздух в колата, освен през поленовия сезон, филтърът би трябвало да се сменя един път годишно. Система за ръководство на филтри също предизвестява лидера за нужна промяна.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР