Сирма Груп Холдинг АД, една от най-големите софтуерни групи в

...
Сирма Груп Холдинг АД, една от най-големите софтуерни групи в
Коментари Харесай

Сирма Груп Холдинг придобива мажоритарен дял от Сайънт

" Сирма Груп Холдинг " АД, една от най-големите софтуерни групи в България, разгласи, че е сключила дефинитивно съглашение за придобиване мажоритарен дял от " Сайънт " - бързо разрастващ се, отвесно фокусиран снабдител на ИТ решения със седалище в София. " Сайънт " публично ще стане част от " Сирма Груп Холдинг ", запазвайки своята задача, фокус и мениджърски екип, като в същото време се радва на поддръжката на по-голямата група.

" Нашият експортен фокус, целеви пазари и портфолио от артикули и услуги си пасват отлично. Заедно ставаме по-силни и по-конкурентоспособни ", показа във връзка договорката Цветан Алексиев, Изпълнителен шеф на " Сирма Груп Холдинг ".

Придобиването е в сходство със тактиката за напредък и развиване на " Сирма Груп Холдинг " и се чака да улесни навлизането на групата в нови отвесни пазари и географски райони, до момента в който " Сайънт " ще може да се възползва от интензивен напредък и вложения в бизнес линии с огромно търсене на клиенти, като да вземем за пример ръководени услуги и поръчков SaaS.

" Сайънт " ще работи като без значение дъщерно сдружение, присъединението към " Сирма Груп Холдинг " ускорява способността ни да обслужваме нашите клиенти и да предоставяме качествени решения, като получаваме достъп до спомагателни запаси, в това число в допълнение финансиране и уголемен фонд от гении ", съобщи Ангел Митев, Изпълнителен шеф на " Сайънт ".

" Екипите на " Сайънт " и " Сирма Груп Холдинг " споделят една и съща просвета на качество, подготвеност, благосъстоятелност и бистрота. Това беше основен фактор за нашето решение да се присъединим към групата на " Сирма ", добави Евлоги Георгиев, изпълнителен шеф на " Сайънт ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР