Синди Крауфорд споделя невероятни снимки и видеа в Инстаграм профила

...
Синди Крауфорд споделя невероятни снимки и видеа в Инстаграм профила
Коментари Харесай

Влезте във форма със Синди Крауфорд!

Синди Крауфорд споделя невероятни фотоси и видеа в Инстаграм профила си. Преди време тя сподели и 7-минутна серия от нейните тренировки за ръце от 90-те години, които можем да вършим у дома. Доста от почитателите й са пробвали упражненията и настояват, че в действителност са страхотни, а ръцете се стягат до неразбираемост единствено за дни.  

Тя разкрива и скъпи препоръки за фигурата във видео в профила си в обществената мрежа. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cindy Crawford (@cindycrawford) на Май 18, 2020 в 4:54 PDT

Освен добра подготовка Синди показа и тайната си рецепта за най-хубавото утринно смути, а визията му дава обещание неудържим усет. Тя винаги започва с него деня си, а и елементарно за правене.

За да усетите сутринта си, като че ли сте супермодел, са ви нужни 1 чаша бадемово мляко, 1/3 замразен банан, 1 чаша свеж спанак, 10 пресни листа от мента, 1 лъжичка протеин и няколко щипки какао. Слагате всичко това в блендер, а по-късно му се наслаждавате до обяд.

Неведнъж Крауфорд е казвала, че когато й се постанова да отслабне бързо, минава на напълно течна диета, като пие главно смутита, приготвени от плодове, краставици, целина и спанак. Един от препоръките й за здравословно хранене е да се одобряват доста сурови храни и зелени зеленчуци. Според нея тайната е във фибрите, които съдържат и извеждат бързо ненужните субстанции от организма. По този метод няма струпване на непотребна маса. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cindy Crawford (@cindycrawford) на Май 20, 2020 в 8:45 PDT
 Звездите, които ни въодушевяват да стартираме да упражняваме... най-после
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР