Синът на Тервел Пулев става звезда в ЦСКА! Най-големият наследник на

...
Синът на Тервел Пулев става звезда в ЦСКА!
Най-големият наследник на
Коментари Харесай

Синът на Тервел Пулев става звезда в ЦСКА

Синът на Тервел Пулев става звезда в ЦСКА!

Най-големият правоприемник на боксьора - Калоян, избира футбола и към този момент свети в тима до 15 години на Армията. Пулев младши към този момент вкара и първия си съдбоносен гол за „ алените “ - наследникът на Тервел донесе тъждество 1:1 на ЦСКА при посещение на огромния противник Левски. Калоян съумя да се разпише в края на мача на „ Герена “ и по този метод избави тима си от загуба. Пулев играе като нападател и има привилегията да носи номер 9, с който са играли някой от най-големите именити армейци.

 

Славната  фамилия е неразривно обвързвана с ЦСКА. Тервел Пулев и брат му Кубрат са ученици на боксовата школа на „ алените “, откъдето потегля пътят им към международната популярност. Калоян е най-големият правоприемник на двамата братя, само че е безапелационен, че избира футбола пред бокса. Тервел има още две дребни момчета с имена на български владетели - Аспарух и Самуил, които още не са се насочили към съответен спорт.

Калоян стартира да тренира преди няколко години, като прави първите си стъпки в школата на столичния клуб „ Елит “. Преди две години е поканен на кастинг в „ Лудогорец “, само че по една или друга причина не остава в академията на първенците от Разград. В ЦСКА Пулев-младши към този момент се усеща на място си и стартира да се постанова в тима, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР