Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, по-познат с прякора

...
Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, по-познат с прякора
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Синът на Лъчо Мозъка крал регистрационни номера за бензин на аванта

Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, по-познат с прякора си Лъчо Мозъка - Георги, е имал ново взимане-даване с органите на реда. Наскоро хулиганът, добре прочут в полицейските среди, едвам не се разминал със пандиза, откакто бил засечен да краде регистрационни номера на частни коли, след което ги употребил, с цел да зарежда горива по бензиностанциите и, несъмнено, след това да офейква. 

За случая алармираха пострадали от набезите на Георги Иванов, поискали анонимност. Оказва се, че след злополуката на Кристиан Николов, предизвикала гибелта на журналиста Милен Цветков, от която Гошко позорно избяга, а след това реши да пази с показания аверчето си в съда, не си е взел никаква поука от престоя в ареста. 

През 2020 година той бе арестуван, а по-късно пуснат под гаранция, таман като очевидец на кошмарния удар на бул. " Черни връх " в столицата. 

Това надалеч не е единственото нарушение на депутатското синче, което лъсва в престъпните летописи, откогато бе възпитаник. Преди години той избяга от вкъщи си и упрекна родителите си за постъпките си.

Твърдеше, че майка му (първата брачна половинка на Мозъка - б.р.) е алкохоличка. " В подмяна " пък самият народен представител разгласи тогава, че не поддържал никакви връзки със сина си, до момента в който Георги бе към момента в прекомерно нежна възраст - на едвам 15 година

" Не ми пука за вашето мнение и за това какъв съм, приятелите ми знаят какъв съм и, че спорта е моят живот, заради което бях и 55 дни в гипс за жалост, само че това вас естествено не ви интересува, тъй като щом съм наследник на Лъчезар Иванов, значи съм сган… Не ми пука, че ще ме изкарате наркоман, скинар, „ лайненце “ или прочие… Пука ми, че не знаете истината, която не е била разкривана за това какъв човек е майка ми, само че това ще стане!!! “, написа откакто го откриха тогава гаменът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР