Симитли. Започнаха предизборните срещи на кандидата за кмет на Община

...
Симитли. Започнаха предизборните срещи на кандидата за кмет на Община
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Започнаха предизборните срещи на кандидата за кмет на Община Симитли Апостол Апостолов с местните жители

Симитли. Започнаха предизборните срещи на претендента за кмет на Община Симитли Апостол Апостолов с локалните поданици. Това оповестиха от пресцентъра на предизборния щаб на Апостол Апостолов .
„ Ще посетим всяко едно обитаемо място в общината, с цел да чуем проблемите и желанията на хората “ – това бяха думите на – Апостол Апостолов при разкриване на предизборната акция на 27 септември. Обещаното е в дейтствие. Първата предизборна среща към този момент е реалност. Снощи в село Черниче, кметът на Община Симитли – Апостол Апостолов, кметът на Черниче – Георги Стефанов, както и претендентите за общински съветници от листата на „ Партия на зелените “ с лидер Апостол Апостолов и листата на Политическа партия „ ГЕРБ “ с лидер Лиляна Айкова, организираха среща с живущите на Черниче. На нея бяха коментирани тематики, засягащи популацията. Всеки имаше опцията да изкаже проблемите си, да получи отговор на въпросите си и персонално да се запознае с претендентите.
„ Много е значимо да излезем да гласуваме, защото би трябвало да изберем общински съвет, който със своите гласувания взема решение съвсем всичко в общината. “ – сподели Георги Стефанов при откриването на срещата. Заедно с Апостол Апостолов и целият му екип беше и националният представител – Стефан Апостолов, който взе участие в предизборната среща и е подготвен да дава отговор на всеки един въпрос на популацията. Първата среща мина, следва среща на 10-ти октомври (четвъртък) от 18:30 часа в град Симитли, улица „ Илинден “, при кръстопътя до цеха. Всеки е добре пристигнал, с цел да зададе своите въпроси и да изкаже своите проблеми.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР