Силиконката влезе в къщата на Вип Брадър“ прясна младоженка и

...
Силиконката влезе в къщата на Вип Брадър“ прясна младоженка и
Коментари Харесай

Съпругът на Джулиана Гани не смее да излиза навън! Причината ще ви шашне:


Силиконката влезе в къщата на „ Вип Брадър “ прясна булка и не минава ден, без да плаче поради раздялата с обичания.

Съпругът й Станимир пък не смеел да излезе от у дома. Фитнес инструкторът пазел примерно държание, до момента в който жена му е в предаването. Приятелите му звънели да го канят да обикалят дружно по заведенията, само че той все им отказвал.

Преди да влезе в къщата го заплашила, че в случай че й изневери, до момента в който тя е в шоуто, ще го изхвърли от жилището си без да й мигне окото.

Станимир се тормозил да не стане някоя конспирация, в случай че си разреши да излезе на открито да се позабавлява. Затова изрично отказвал да се вижда с другари и да върви с тях по заведения. Предпочитал да си стои у дома и като образцов брачен партньор да чака жена си да се прибере. Не желал да си има неприятности поради едното излизане.

Джулиана Гани и фитнес инструкторът Станимир се срещнали преди по- малко от година. А при започване на септември узакониха връзката си като подписаха брак. Силиконката е луда по него и не стопира да го хвали пред съквартирантите. Как я глезил, по какъв начин се грижил за цялата къща, какъв секс правил. Когато се сети за него, очите на хубавицата се пълнят със сълзи.

Джулиана е безапелационна, че той е мъжът на живота й и не би го заменила за различен. Близките й обаче гледат съмнително на бързата им женитба. Както стана ясно във „ Вип Брадър “, силиконката е доста богата наследница. Освен че има четири жилището в Пловдив, тя разполагала и с крупната сума от 1 млн. $, които получила от татко си.

Станимир пък избягал от родния си Димитровград, защото дължал пари на доста хора. За похлупак, се оказа, че е и с престъпно минало. Лежал 9 месеца в затвор в Гърция поради разпространение на подправени банкноти.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР