Сигурни сме, че сте се нагледали на нелепи обяви, предлагащи

...
Сигурни сме, че сте се нагледали на нелепи обяви, предлагащи
Коментари Харесай

Смях! Обява за продажба на къща във Врачанско взриви мрежата /снимки/

Сигурни сме, че сте се нагледали на нелепи разгласи, предлагащи нелепи артикули и услуги на още по-нелепи цени, както постоянно най-атрактивни са продажбите от Северозапада и по-специално от Враца. След обявата на врачанина, който продаваше жена си, мъчно нещо може да ни изненада. Опитите обаче не стопират и следващото доказателство за това е обявата на мъж кръстил се Azzzzz.
Мъжът е решил да употребява платформата за разгласи OLX.bg, с цел да откри купувачи за къщата си във врачанското село Нефела край Враца. Самата къща не е толкоз атрактивна, колкото методът, по-който я е написал.
Продавачът е показал цялостно непознаване на правописа в българският език. По този метод, а и единствената фотография на къщата, т.е. спалнята, обявата стана обект на насмешки от страна на потребителите на уеб страницата.
Предлагаме ви да видите какво тъкмо е написал мъжът за къщата в Нефела и да се посмеете от сърце.
„ Къщата е на 2 етажа на първият етаж е целят с таракот, окачени тавани, аломинова дограма и вътрешна изолираност има баня, спалня, тераса, има хол и още една стая, на 2 етаж има 2 спални, 1 децка стая и хол, таваните са окачени, има и лятна кухня, има още една огромна зграда която не е измазана, има геран, има икономически згради външна чешма, 2 тоалетни и огромна имота.. Не разбзира от кв.м по този начин ги написах “, написа Azzzzz.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР