Сигнали за нарушения и пропуски се получават от множество военни

...
Сигнали за нарушения и пропуски се получават от множество военни
Коментари Харесай

Руските власти „ще поправят грешките“, установени при мобилизацията

Сигнали за нарушавания и пропуски се получават от голям брой военни комисариати в страната и съветското държавно управление се ангажира да в профил организационните проблеми. Същевременно обаче някои изказвания на Песков опонират на действителността.

Така да вземем за пример, той съобщи, че няма предписание за прекъсване на излизащите от Руската федерация мъже. Въпреки това обаче, уеб сайтът 72.ru оповестява, че на летището в Тюмен, съгласно дадени указания, изискват от пасажерите по интернационалните дестинации уверение от военната работа за регистрация и регистриране. Изданието отбелязва, че за вътрешни полети не се правят сходни инспекции.

Сайтът thebell.io уточни, че съветските летища са получили описи с подлежащите на готовност и ревизират по тях кои пасажери могат да се качат в самолетите. Ограничението обгръща и курортни дестинации в чужбина, със закупен преди месеци пакет, включващ и самолетния билет. На едно от московските летища в неделя 20 мъже на военна възраст не са минали границата.

Минаващите сухопътната границата с Казахстан също се ревизират по описи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР