Сигнал за поредна агресия на пътя. Млад мъж от Благоевград

...
Сигнал за поредна агресия на пътя. Млад мъж от Благоевград
Коментари Харесай

Агресия на пътя: Мъж твърди, че е бил жертва на необясним опит за убийство

Сигнал за поредна експанзия на пътя. Млад мъж от Благоевград твърди, че е бил жертва на неразбираем опит за очистване на един от оживените булеварди в града. Случаят е от неделя, когато Петър Арабаджиев се движи с мотоциклета си по един от основните булеварди в Благоевград. На бул. " Пейо Яворов ", на двулентовия път, Петър се движи в лявата лента, тъй като в дясната обикновено има спрели коли.

Внезапно от лявата му страна в напредването се включва лек автомобил, който го засича. " Той първо е паркирал в насрещното, на обратно в посока на напредването. И когато взема решение да се включи в посоката на напредване, той се включва от насрещно движеща се лента без включени светлини и без пътепоказател, след което е повсеместен късмет, че удържах мотора още тогава ", споделя мъжът пред Нова телевизия. Засечен, Петър натиска клаксона на мотоциклета, единствено че това само предизвика повече напрежение. " Когато той към този миг ме вижда, съответно моя звуков сигнал, умишлено ме засича, набива спирачки пред мен, от което моят мотор подхлъзва, единствено че не сполучвам да падна ". Петър взема решение, досега в който се движи зад автомобила да го снима, за да сигнализира в полицията за водач със съмнително поведение. Тогава обаче мъжът от колата го вижда в огледалото и още един път натиска ненадейно спирачката.

Според Петър това е опит мотоциклетът да се забие в автомобила. " За да избегна удара, минавам в ляво от него, когато въпросният господин видя, че съм се изравнил до неговата кола. Умишлено ме удари, нави ляв волан. Отидох в насрещното платно, отгоре идваше кола, добре че съм жив и здрав, благодарение на индивида, който съумя да реагира надлежно и се измести от неговата лента, за да мога аз в този момент да съм пред вас на крака ".

И след рухването на Петър обаче разногласието не престава. Младежът споделя, че лидерът на колата абсолютно почнал да го влачи из пътното платно, блъскайки го с автомобила си. " Тук има на земята една линия от мотора ми. Виждате, че действително е влачен по земята мотора. Реши абсолютно да ме довърши, като от най-крайна дясна лента на двойно движещо се платно посока нагоре, реши да направи повсеместен ляв завой, който към този миг ме блъсна окончателно ". Тогава Петър взема решение да търси разяснение. И чупи предния прозорец на автомобила. " Въпросният господин, вътре в колата беше разгънал полицейска стоманена палка и беше решил да ме довърши с нея явно. Извади един нож.

Впоследствие чиновниците на реда откриха още един нож в колата. В същата ревизия чиновниците на реда откриха в неговата кола и нинджако. Аз досега бях виждал сходен инструмент само по " Костенурките нинджа " - две пръчки по средата, вързани с верига ", споделя Петър. След всичко случило се Петър е решителен, че ще търси правата си в съда. Той е с леки травми по цялото тяло. И с изводи. " Не натискай клаксона, който е по закон, че би трябвало да го използваш, за да не си навлечеш проблеми. Дадената конюнктура не е просто ПТП, аз го разяснявам като опит за очистване ", твърди мъжът. От полицията обясниха, че след случката във Второ районно управление имат две подадени тъжби - по една от двамата водачи. По сигналите се работи.

***Сн. Нова тв
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР