В предаването Панорама по БНТ Петър Волгин, каза че се

...
В предаването Панорама по БНТ Петър Волгин, каза че се
Коментари Харесай

Петър Волгин: Възраждане е в състояние в този европейски парламент да се превърне в център на политици, които не са слуги

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Петър Волгин, сподели че се е върнал преди наколко часа от Велико Търново и желае особено да се извини на хората в Търново, за това че не е могъл да остане на срещите. „ Но това е знаково, че започваме от Търново, тъй като това е градът през 1185 година битката Асен и Петър стартират битката за българска самостоятелност и тя приключва с триумф ".

Това през днешния ден е изключително значимо, тъй като сега България е в това състояние, в което е била пред 1185 години, т.е. България е поробена страна, тя не взима своите решения, а това на нас бива спускано от някой треторазряден служител от Вашингтон, добави Волгин. „ България може да преодолее това, мисля че България може да бъде свободна ".

Не просто България е поробена и безлична, самият Европейски Съюз е такова нещо, той от дълго време няма нищо общо с Европа. „ Имаме потребност да освободин освен България, а и Европа от Европейски Съюз. Това ние ще променим ".

Получих покана от варненската конструкция на партията, обадиха ми се и ми споделиха, че ме канят, аз им споделих, че ми би трябвало време да помисля, това стана при започване на предишния месец, изясни Волгин. „ Това, което аз постоянно съм правил в журналистическата ми работа е първо да пазя свободата на обособената персона и второ, да пазя независимостта на страната си. Това са двата правилото, които лежат и в основата на политиката и на партия Възраждане. Затова точно това е естествено да се включа в тази партия. Ние виждаме един огромен набор от политици, които са се заели доста интензивно със задачата да унищожат свободата и демокрацията. Можем да ги спрем, в случай че взимаме политически дейности. Така че аз взех решение, че ще бъда по-полезен в тази си роля, в сравнение с в ролята си на публицист. "

Не съм бил претендент на Възраждане, до момента в който работех като публицист, добави Волгин.

На въпрос на водещия към кое политическо семейство в Екологичен потенциал ще отидат Възраждане, Волгин сподели: „ Възраждане е в положение в този европейски парламент да се трансформира в център на хора, на политици, които не са прислужници, които не са лакеи, тъй като множеството евродепутати са едни най-обикновени натискачи на копчета. Едни хора, които нямат друга цел с изключение на да изпълнят това, което им е подредено от техните началници. Възраждане за разлика от всички останали може да бъде център, към който да се групират други депутати от други европейски страни ".

Относно въпрос на водещия по какъв начин Европа би трябвало да се държи в този миг на тестване, имайки поради войната в Украйна, Волгин сподели: „ Този Европейски Съюз управителен от Урсули би трябвало да отиде в историята. Този Европейски Съюз, управителен от хора, които настояват, че руснаците водят война с чипове от перални, би трябвало да отиде в историята. Това са хора, които нямат визия за бъдещето на Европа. Европа би трябвало мигновено да спре изпращането на всякакво оръжие и пари на режима на Зеленски, тъй като с това не оказва помощ на Украйна. Европа подкрепя Зеленски и неговата клика да останат още няколко месеца на власт ".

Това е война, която можеше да бъде спряна март месец 2022 година, само че тъй като беше казано „ не, ще пращаме пари, оръжия - още, и още, и още. Столтенберг изиска неотдавна още Европа да даде стотици милиарди, с цел да може Зеленски да бъде на власт ".

Но да печелиш от обстоятелството, че умират хора, хората в Украйна не престават да умират, умират украински бойци, съветски бойци, отговорни за това са тези, които им изпращат оръжията, счита Волгин. „ Дали не е отговорен за тази война този, който преди години смъкна постоянното държавно управление в Киев? "

Европейски Съюз не спря войната, това е цялостен неуспех на Европейския съюз, той е просто една марионетка, непозната, безапелационен е Волгин.

Във връзка с изборите в Северна Македония и упованията на страната да се предоговори френското предложение, допустимо ли е това, попита водещият. Петър Волгин отговори: „ Това, което стана на изборите в Македония е доста положително. Спечели ВМРО-ДПМНЕ, тъй като там какво имахме? Имахме две сили антибългарски. И това, че завоюва по-откровената антибългарска мощ е добре, тъй като демонстрира същинското лице на македонския политически хайлайф. И това, което би могло да стане е България изрично този път да застане против политическия хайлайф на Македония и да каже, че ние никога няма да се съгласим с техните оферти за договаряния ".

На въпрос коя е българската концепция в Европа, Волгин сподели: „ Българската концепция за Европа би трябвало да съдържа две неща: Проблемът за националната самостоятелност, тъй като България сега не е самостоятелна страна. И вторият - въпросът за мира, тъй като ние на тези избори избираме сред две неща - дали да подкрепим партиите на войната или да подкрепим мира. Партиите на войната са тези, които управляваха до неотдавна - ГЕРБ, Движение за права и свободи, ПП-ДБ. Ако тези партии още веднъж ръководят, в Европа няма да има мир, а ще има война. Ако бъде поискано от България да изпрати бойци, те ще бъдат изпратени, в случай че Европа изиска това. Трябва да има мир и Възраждане е най-силната партия, която може да обезпечи този мир ", в умозаключение сподели Волгин.

Българска национална телевизия, „ Панорама "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР