Сигнал за оставено без надзор бебе на детската площадка, в

...
Сигнал за оставено без надзор бебе на детската площадка, в
Коментари Харесай

Откриха изоставено бебе в столичния квартал "Младост"

Сигнал за оставено без контрол бебе на детската площадка, наоколо до бл. 20 в столичния квартал „ Младост " 1 е получен на телефон 112 в 14:25 часа, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Гражданка съобщила, че чула нескончаем мощен рев и намерила бебето, което било в детско столче, с бебешко шише вода и пакет с детски храни. Момченцето е на забележима възраст 4-5 месеца.

На място незабавно са изпратени полицейски патрул и екип на Спешна помощ. Лекарите, открили положително общо положение на детето. Те ще го настанят в неонатологията на " Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания - проф. доктор Иван Митев ".

Служители на реда направиха оглед на мястото, където е открито бебето и разпитаха очевидци. Първоначално те насочиха зов за помощ към жителите в търесене на неговите родители.

Междувременно самата майка на детето е позвънила в полицията. Тя декларирала, че се намира в село покрай София. В идния разпит ще се изяснят събитията към случилото се.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР