Щом става дума за мода, експериментирането е не просто позволено,

...
Щом става дума за мода, експериментирането е не просто позволено,
Коментари Харесай

Как изглежда Бела Хадид с обръсната коса

Щом става дума за мода, експериментирането е не просто разрешено, а напряко наложително. Особено когато дизайнерите желаят да предизвикат.
 Бела Хадид и завръщането към ездата - какъв брой щастлива е хубавицата
Голямото благополучие на Бела Хадид

Отново себе си

Точно този резултат съумява да реализира Marc Jacobs с акцията си Heaven by Marc Jacobs за есен 2023 година Дизайнерът взема решение да сътвори визии, въодушевени от научната фантастика и се стопира на модела Бела Хадид, с цел да я преобрази до неразбираемост.

На всички фрагменти, снимани от фотографа Карлийн Джейкъбс,  е трансформирана като A.I. робот и очевидно с цел да е оптимално безапелационна в тази роля, е с обръсната коса.

Една от фотосите ни демонстрира модела, облечена в железен сет, наподобяващ ризница и с много нереален аксесоар на главата.

В различен от футуристичните фрагменти  пък е напълно гола, застанала с тил към камерата и извърнала взор обратно. Най-смайващото в тази визия обаче е нещо, което бихме определили като сребристо пипало, израстващо от гръбнака ѝ.

В една от не толкоз провокативните фотоси моделът е с комплект от две елементи от сив деним, сребърна огърлица и транспарантна маска за лице, покриваща съвсем изцяло лицето ѝ.
 Бела Хадид след тежката битка с лаймската болест - моделът е още веднъж в деяние
Какво се случва с Бела Хадид след тежката битка с заболяването

Дългоочаквано завръщане

За някои от визиите Бела Хадид носи обувки и аксесоари от Kiki Group, компания, въодушевена от Kiki Boot. Част от новата сбирка на марката са присъщите им ботуши Kiki Boot в черно и бебешкорозово, както и топове, мини поли и чанти с класическия за марката подробност - катарамата, написа InStyle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР