Щерката на една от емблемите на БСП от прехода Красимир

...
Щерката на една от емблемите на БСП от прехода Красимир
Коментари Харесай

Корнелия Нинова уреди щерката на Красимир Премянов с апетитен пост

Щерката на една от емблемите на Българска социалистическа партия от прехода Красимир Премянов - Андреана, кацна на апетитна държавна заплата като член на борда на Национална компания Индустриални зони, персонално назначена по информация на Lupa.bg от вицепремиера и стопански министър Корнелия Нинова. Наши източници настояват, че след несполучливата си борба да стане народен представител предходната година, младата наследница на известната фамилия почнала интензивно да гравитира към " Позитано " 20 и била една от обичаните събеседнички за кафе на Нинова. Неслучайно тя е била посочена и за подобаващ член на съвет на шефовете, освен това с величествен мандат от пет години.



Във вторник стана ясно, че целият ръб на сдружението се сменя, а рокадите през днешния ден са вписани в Търговския указател. Бившият началник на Комисия за защита на конкуренцията Петко Николов ще съставлява НКИЗ.

Не е ясно на какво съображение е била определена Андреана Премянова, откакто от биографията й излиза наяве, че тя има най-вече юридически опит в банки и адвокатски фирми и обучение по право и публицистика, а дълги години се занимава с еврофондове, само че не и с стопанска система. Единственият й стаж в тази сфера е като помощник на публични начала в отрасловата комисия в 44-о Народно събрание. В изявление преди години споделя, че се занимава и с данъчна политика.

В самата Българска социалистическа партия, въпреки Премянова да не е член, към този момент са настръхнали против назначението й, тъй като съгласно движимости социалисти то цели само обезпечаването на електорална поддръжка от работещи в държавното звено под шапката на Нинова таман за Нинова при възможни предварителни парламентарни избори.

Самата нова шефка в НКИЗ се опитва да стане народен представител предходната година от листата на Българска социалистическа партия в Бургас, откъдето е родом татко й (понастоящем началник на Тракийските сдружения - б.р.), само че от четвъртата позиция, която й бе отредена като представител на гражданската квота, не съумя да се класира за Народно събрание.

„ Когато се появи предлагането от страна на Българска социалистическа партия, приказвах с доста мои близки и познати. Образовани и интелигентни хора към мен показаха желанието си да живеем в страна, в която задържаме децата си. Аз съм майка на две деца и желая те да останат в България. Смятам, че това би било някаква опция да дам своя принос “, изясни преди време Премянова-Янкова пред публицисти влизането си в дейната политика.

Досегашното управление на държавното сдружение в лицето на доктор Антоанета Барес обезпечи над 543 милиона лв. вложения и над 1800 новоразкрити работни места.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР