Кинофестивалът в Кан е в разгара си, а премиерите на

...
Кинофестивалът в Кан е в разгара си, а премиерите на
Коментари Харесай

10 минути аплодисменти за Селена Гомес в Кан - премерата на Emilia Perez и сълзите, които не скри

Кинофестивалът в Кан е в разгара си, а министър председателите на новите заглавия с безусловно едно след друго. Сред показаните филми тези дни бе и музикално-криминалната комедия Emilia Pеrez, в която взе участие и Селена Гомес. С излизането си на аления килим тя съумя да провокира дълги овации и доста одобрителни погледи.
 The Shameless - провактивният филм на режисьора Константин Божанов с премиера в Кан
The Shameless - провактивният филм на режисьора Константин Божанов с премиера в Кан

Българският режисьор споделя за неразрешената обич на две секс работнички

Според Variety, овациите, които певицата и актриса събра при премиерата на кино лентата, са най-дългите, които някоя звезда е получавала до момента на тазгодишния кинофестивал. Тази реакция съумя мощно да я развълнува и тя не съумя да скрие сълзите си. Колегите й от продукцията Зоуи Салданя и Едгар Рамирес също се разчустваха от утвърждението, което работата им получи.

Селена Гомес влиза в ролята на Джеси, жена на разбойник, който се занимава с разпространяване на опиати. Тя е и майка на две деца. Освен като актриса, тя се изявява и като певица и изпява множеството песни от саундтрака на кино лентата на испански.
 Снимка 665700

Филмът Emilia Perez е първият план, който виждаме от нея, откакто през март съобщи, че в този момент вниманието й е ориентирано повече върху актьорските й задължения, отколкото върху тези в музикалната сфера.

А на аления килим звездата сподели и друга своя страна - на фешън икона. Стилна, елегантна и безупречна, сигурно част от аплодисментите, които събра, са и за тоалетите й.
 Снимка 665699

Първият - черно-бяла рокля на Saint Laurent с голи плещи, която съчета с солидни колие и обеци с диаманти. И по този начин се превъплъти в класическа филмовa звезда, която залага на естествения си сексапил и най-малко грим, написа Harper`s Bazaar.
 Снимка 665703

 Бурни аплодисменти, куп похвали и почетна Златна палма за Мерил Стрийп в Кан
Бурни аплодисменти, куп похвали и почетна Златна палма за Мерил Стрийп в Кан

Кога актрисата си е мислела, че кариерата ѝ завършва

Вчера, 19 май, Селена Гомес още веднъж събра погледите на всички присъстващи, позирайки за фотоси дружно със своите сътрудници от кино лентата в алена рокля с голи плещи и обилна украса с флорални претекстове. И няма спор, че още веднъж се трансформира в звездата на вечерта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР