Единствените, които имат интерес от смъртта на такива видни национални

...
Единствените, които имат интерес от смъртта на такива видни национални
Коментари Харесай

САЩ имат интерес Раиси да го няма, заяви Костадин Костадинов

" Единствените, които имат интерес от гибелта на такива видни национални водачи, защитаващи националните си ползи (естествено в ущърб на САЩ), са Съединени американски щати ".

Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов във връзка гибелта на президента на Иран Ебрахим Раиси и неговата делегация. Дипломатите починаха в злополука с хеликоптер в северозападен Иран. Няма нито един оживял след случая, оповестиха иранските управляващи.

" Когато предходната седмица беше осъществен опит за ликвидиране против словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса - кой има интерес от убийството му и кой ще бъде идващият за ликвидиране. 

Е, на вторият въпрос към този момент имаме отговор. И то не един, а два. Вчера починаха иранският президент Ибрахим Реиси и външният министър на ислямската република Хюсеин Абдолахиан. Причината - рухване на хеликоптера, който ги е превозвал. Почти по същото време в Конго беше осъществен несполучлив опит за държавен прелом против президента Феликс Чисекеди. Водач на пуча е живеещият от години в Съединени американски щати опозиционен политик Кристиан Маланга. Конгоанският президент е оживял и е потушил преврата.

Що се отнася до първият въпрос, има ли смисъл да споделям, че единствените, които имат интерес от гибелта на такива видни национални водачи, защитаващи националните си ползи (естествено в ущърб на САЩ), са Съединени американски щати?
Светът се трансформира пред очите ни. Все повече и повече страни избират пътя на свободата и отхвърлят веригите на неоколониалното иго, наложено им от Съединени американски щати. Ето за какво ще има още и още сходни случаи като тези в Словакия, Иран и Конго. Защото, и в това можете да бъдете сигурни, такива събития в страни, които са правилни на Съединени американски щати, няма да се случат.

Подобни " произшествия " има и ще има единствено в свободни страни или разбунтували се колонии.
И като споделих разбунтувани колонии - от една седмица френската колония Нова Каледония се бунтува против Франция. Макрон отговори, като изпрати войска и полиция. Убитите локални поданици досега (официално) са 6. Арестуваните - стотици. Да чакаме ли реакция от Европейския съюз, която да осъжда насилието против коренните поданици на тихоокеанския остров? Мисля, че и на този въпрос отговорът е явен ", означи Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР