Ще участва в серия от сложни и предизвикателни проектиИван Донев

...
Ще участва в серия от сложни и предизвикателни проектиИван Донев
Коментари Харесай

Иван Донев се присъедини към SQL екипа на InspirIT

Ще взе участие в серия от комплицирани и предизвикателни планове

Иван Донев идва в InspirIT от Microsoft, където е бил старши инженер по поддръжката

MS SQL експертът Иван Донев се причисли към SQL експертите в екипа на InspirIT от началото на 2018 година, оповестиха от компанията. Донев е специалист в региона на SQL Server Data Platform технологиите с над 10 години опит в региона и присъединяване в редица огромни интернационалните планове. С включването на Донев екипът на „ SQL гурутата в InspirIT набъбна до 7 индивида.

Иван Донев идва в InspirIT от Microsoft, където е бил старши инженер по поддръжката, а по-рано е работил като SQL Server инженер в Hewlett-Packard Global Delivery Center. Донев е прочут и като деен участник в групата на потребителите на MS SQL Server у нас.
още по тематиката
„ Вярвам, че това, което прави InspirIT водач в Data Platform, са компетенцията и професионализмът на нашия екип ”, разяснява Маргарита Наумова, водещ Data Platform Solutions проектант и обучител в компанията. „ Затова съм уверена, че Иван е експертът, от който имаме потребност за реализирането на идващите ни стъпки като екип ”.

В качеството си на Data Platform проектант в екипа на InspirIT, Иван Донев ще се включи в реализацията на серия от комплицирани и предизвикателни планове, с които екипът на InspirIT към този момент се е заел, разкри Наумова. Очаква се включването му в екипа да разшири и кръга от организации – SQL консуматори, с които InspirIT си партнира.

Обученията и курсовете, проведени от екипа на „ гурутата ” в региона на SQL технологиите, също ще се разраснат с включването на Иван Донев  – изключително тези в Норвегия. Там InspirIT си партнира с най-големия снабдител на ИТ образования в Скандинавския район, покривайки всички курсове за MS SQL системи. Още идната седмица Донев ще замине за Норвегия, с цел да бъде преподавател в идния SQL курс.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР