Ще продължат ли драмите в прокуратурата, след като вече Иван

...
Ще продължат ли драмите в прокуратурата, след като вече Иван
Коментари Харесай

Цветанов: В парламента са удовлетворени, че вече няма главен прокурор

Ще продължат ли драмите в прокуратурата, откакто към този момент Иван Гешев не е прокурор?
" Ще се резервира статуквото, което следим от 2013 година, ще се работи по избран проект, обслужвайки избрани ползи и сега с този избор, който беше изработен, аз мога да кажа, че се връщаме във време, в което всички тези дейни каузи ще бъдат поставени на трупчета или ще бъдат прекъснати ", сподели водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов в студиото на " Oпорни хора " по BG on AIR.
По думите му в Народното събрание към този момент всички са задоволени от това да няма основен прокурор, който да желае имунитети.

" Могат да се основат и комисии, които да отсрочат възможното предоставяне на тези имунитети и тези, които би трябвало да извършат процесуално-следствени дейности, в случай че бъдат махнати имунитетите, те ще бъдат блокирани, а и не изключвам опцията някои от тези каузи да бъдат прекъснати и това ще бъде още веднъж отчаяние за българското общество.

Борисов не си даде имунитета, само че в случай че се върнем първоначално, когато се създаваше политическа партия ГЕРБ, тогава полезностите и посланията, които правехме във всичките срещи с нашите гласоподаватели, казвахме, че при най-малки подозрения, би трябвало да се минава през съответните контролни органи, с цел да се извършат съответните инспекции. За първи път водач на партия, който беше най-големият труженик на това нещо се скри зад Комисията за имунитетите и не си даде имунитета ", напомни Цветанов в ефира на Bulgaria ON AIR.

" Вече се заприказва за ДНК профил, който е бил отхвърлен от Борисов. Аз мога да кажа, че нямам никакви терзания, по което и да е било следствие да дам ДНК, тъй като нямам никакви терзания от това, което съм правил и това, което върша. От тази позиция считам, че това е опцията през тази краткотрайна комисия да отложим до избора на краткотрайно изпълняващия основен прокурор ", разясни водачът на Републиканци за България.

Той е на мнение, че се връщаме в интервала на 2007 - 2008 година като чувство в хората.
" В момента това, което следим с всичките тези законодателни промени, конституционни промени - всичко това отива към един интервал от 2013г., когато в действителност имаше извънредно огромно въздействие на избрани партии и избрани персони, които манипулираха обществото и съумяха да основат това, което имаме през днешния ден.

Говорих с един представител от " Продължаваме промяната ", който е бил даже в листата, той е засегнат от това, което се случва сега и споделя, че това е насмешка с доверието и анти-говоренето, което беше през цялата акция против модела " Борисов ". Защото желая да вършим разграничение сред Борисов и ГЕРБ като цяло, тъй като ГЕРБ има доста стойностни хора ", безапелационен е Цветанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР