Ще преговаряме само с ГЕРБ, заяви ген. Атанас АтанасовОчаква се

...
Ще преговаряме само с ГЕРБ, заяви ген. Атанас АтанасовОчаква се
Коментари Харесай

ПП-ДБ обявява позицията си за кабинет с мандата на ГЕРБ-СДС


Ще преговаряме единствено с ГЕРБ, съобщи ген. Атанас Атанасов

Очаква се от коалиция „ Продължаваме промяната - Демократична България “ да разгласят решение дали ще поддържат или не кабинет с първия мандат на ГЕРБ-СДС. Отсрочката беше поискана от Кирил Петков след срещата с номинираната за министър председател Мария Габриел в петък.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани Политическа партия и Демократична България да преспят и да помислят.  В събота пред БТВ Кирил Петков съобщи, че след срещата с Габриел обединението им не е залостила вратата за ГЕРБ.

Днес пред Българска национална телевизия съпредседателят на „ Демократична България “ и водач на ДСБ ген. Атанас Атанасов съобщи, че обединението им ще договаря единствено с ГЕРБ.

„ Възможни са промени в този кабинет, само че държавното управление би трябвало да бъде без препоръчани от Бойко Борисов хора “, съобщи той.

По думите му е налага се да бъде основано постоянно държавно управление, с цел да работи Народното събрание, а единственият метод това да се случи е да бъде основано държавно управление е с втория мандат.

Вчера Българска социалистическа партия разгласи, че няма да поддържа ГЕРБ за първия мандат. Причината  - по време на срещата социлистите не са получили никаква изясненост, както за държавно управление, по този начин и за ясни задания.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР