ще получи 38 млн. евро за сенегалския национал, както и

...
ще получи 38 млн. евро за сенегалския национал, както и
Коментари Харесай

Кулибали прие офертата на Челси, подписва до часове

ще получи 38 млн. евро за сенегалския национал, както и още 2 млн. под формата на бонуси. Според “Скай Спорт Италия ” ще подпише контракт за 5 години и ще заработва по 10 млн. евро на сезон. “Спортиталия ” пък написа, че твърдата заплатата на бранителя ще е 8 млн. евро, само че той може да заслужи още 1 млн. при положително показване. Изданието показва, че ще парафира с за три години, с алтернатива за четвърта.
 Челси стартира договаряния с Кулибали Челси стартира договаряния с Кулибали
Снощи сенегалецът трябваше да се появи на лагера на в Димаро, само че вместо това остана в, където сътрудникът му е преговарял с. Пред френския публицист Ромен Коле-Годен Кулибали удостовери за диалозите със “сините ” от Лондон, като сподели, че нещата вървят в вярната посока.

“Бих предпочел Калиду да е с нас, още повече, че той е определен да бъде капитан през новия сезон. Ако реши да напусне, би трябвало просто да му благодарим за всичко, което е направил за, и да му пожелаем триумф. Той го заслужава ”, разяснява наставникът на тима Лучано Спалети в чат с почитатели.

Привържениците обаче са гневни на президента Аурелио Де Лаурентис, който разреши Лоренцо Инсиние и да си тръгнат като свободни сътрудници, а най-вероятно същото ще стори и. към този момент отхвърли да понижи заплатата си на половина, а усъвършенстваната оферта за 6 млн. евро на сезон също не го устройва, тъй като в ще получава доста повече.

Действащият контракт на сенегалеца е до 2023 година, а от него се интересува и, само че нито той, нито са склонни на сходен вид поради враждата сред двата клуба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР