Ще положим максимални усилия да се състави редовен кабинет, заяви

...
Ще положим максимални усилия да се състави редовен кабинет, заяви
Коментари Харесай

Нинова обеща на Радев да положи максимални усилия да се състави редовен кабинет |

Ще поставим оптимални старания да се сформира постоянен кабинет, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на консултациите при президента Румен Радев. 

" Поставили сме си две задания - актуализация на бюджета в три направления: стабилизиране на здравната система, преизчисляване на пенсиите и подготовка на страната за възможна мигрантска вълна. Втората ни задача е да поставим оптимални старания да се сформира постоянен кабинет ", сподели Нинова.

Президентът Радев счита, че точно Българска социалистическа партия са показали отговорност, зрялост и мъдрост по време на договарянията с другите партии. По думите му, защото от ГЕРБ са декларирали, че незабавно ще върнат втория мандат, тежестта падаща върху третия мандат е огромна. 

" Разчитам, че вие отсега нататък ще продължавате да работите за допирните точки сред партиите за ясни цели в полза на българските жители. И още нещо доста значимо - за нормализиране на политическия разговор вътре в границите на 46-ото Народно заседание ", сподели той. 

Корнелия Нинова му отговори, че от БСП считат да продължат да се държат рационално и умно, с цел да може да се сформира постоянно държавно управление, което да преведе България през идните есен и зима. 

" Ние ще продължим по същия начин - съответно и градивно ще търсим общите пресечни точки с сътрудниците от другите парламентарни групи без ГЕРБ и Движение за права и свободи ", добави тя. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР