Ще мине време и ще разберем, че случилото се през

...
Ще мине време и ще разберем, че случилото се през
Коментари Харесай

Освобождаване от страховете, проветряване, творчество - как да се справим във водолейската ера - slava.bg

Ще мине време и ще разберем, че случилото се през 2020 - 21 година е за наше положително ", уверена е Галина Герасимова. Известният астролог - по специалност режисьор и издател, дава рекомендации по какъв начин най-добре да преминем през компликациите на коронавирусното разклащане на света и да извлечем изгода от настъпилата преди католическата Коледа доминация на Водолея за 20 и 200 година напред. Чудесен лайфхак за през днешния ден, когато сме в навечерието на Православното Рождество Христово в нощта на 6-и против 7-и януари.
"Щете не щете - по-добри ще станете ", казвал Петър Дънов. Първият астролог у нас, основал освен родната, само че и съветската школа, е възпитал Николай Дойнов, който пък е потопил в тайните на тази просвета Герасимова. "Всички тази година ще бъдем възпитаници ", майтапи се напълно съществено тя, като предвкусва Голямата смяна, която претърпяваме. Галина счита, че когато мине време, ще бъдем признателни, тъй като ще се прочистим с тази рецесия, в която живеем.
"Трябва ни проветряване в дословен и в метафоричен смисъл, с цел да влезе новото. Трябва да отворим и прозорците, и вратите на съзнанието, на разсъдъка си. Преди всичко би трябвало да се освободим от страховете си. При Козирога последните години всичко беше подчинено на грубия материализъм и на индивидуализма.
Сега ще търсим самостоятелното си място за повишение на общото благополучие посредством духовно израстване, посредством творчество съгласно идеалите на Водолея за независимост, тъждество и приятелство. С концепцията да вършим и да идва по-добро ", уверена е Галина в изявление за Пътеки по Българска национална телевизия.
"Това е Голямата смяна, това е влизането на въздух, а въздухът е господарят, детайлът на Водолея ", прибавя специалистът. И акцентира, че нещото, което всички споделяме най-искрено и персонално е точно въздухът, който ни и дава живот.
"Най-важното е да бъдем положителни към себе си всеки ден, което ще ни прави положителни с другите и по този начин всички ще реализираме споделено общо по-добро ", счита астрологът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР