Четец по устни разкри какво е казал принц Хари на

...
Четец по устни разкри какво е казал принц Хари на
Коментари Харесай

Четец по устни разкрива какво нервният принц Хари каза на гостите, когато пристигна на коронацията

Четец по устни разкри какво е споделил принц Хари на гостите, когато дойде в Уестминстърското абатство за коронацията на татко си крал Чарл преди година.

Принцът участва на събитието самичък, защото брачната половинка му Меган Маркъл остана в дома им в Калифорния, с цел да се грижи за децата им принц Арчи и принцеса Лилибет. Вървейки със своите братовчеди, принцесите Беатрис и Юджини, дружно със съответните им съпрузи, Едоардо Мапели Моци и Джак Бруксбанк, той дойде малко преди по-големия си брат и нов правоприемник на трона, принц Уилям и фамилията му.

Нашият читател по устни твърди, че при влизане в огромната черква е изрекъл учтиви поздрави към другите посетители, като „ здравейте “, „ утро “ и „ веселя се да ви видя “. Той разяснява и хубостта на постройката, като сподели: „ вижте това “ и „ възхитително “.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс изясни, че самотният принц е изглеждал нервозен, до момента в който е заемал мястото си до брачна половинка на Юджини Джак и принцеса Александра, братовчедка на покой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР