Ще гледам световното, но не ме вълнува кой ще стане

...
Ще гледам световното, но не ме вълнува кой ще стане
Коментари Харесай

Любо Пенев: Много далече сме от европейските стандарти, в шапката е проблемът

Ще виждам международното, само че не ме вълнува кой ще стане първенец. Интересуват ме българските национални тимове, българските футболисти, по какъв начин ги упражняваме и по какъв начин ги развиваме.

В България сме на средно-ниско равнище, доста надалеч сме от европейските стандарти и няма по какъв начин да чакаме прехвърляния на звезди от международния футбол да идват да играят тук. България не е атрактивна дестинация.

Това съобщи на конференция преди неделното посещение на първенеца " Лудогорец " наставникът на ЦСКА 1948 Любо Пенев.

Легендата изясни и за какво е такава обстановката.

" Не би трябвало да търсим казуса там, където го няма. Виктор Кашай (унгарският началник на българските съдии - б.р.) е бушон. Проблемът е на друго място. Шапката, която управлява целия развой, там е казусът.

Когато няма резултати, би трябвало да има смяна. Това се случва във всяка една компания. А това ръководство е към този момент 15-20 години ", натърти Пенев.

" Момчетата упражняват доста добре, без изключение. Във всеки мач има нещо позитивно. Искаме да продължаваме да печелим точки и да отиваме нагоре в класирането. Отиваме в Разград с готовност за победа.

Съдията би трябвало да бъде експерт и неутрален. Без да съм проверявал, мисля, че ние сме единственият тим в Европа, играл пет мача с човек по-малко за толкоз малко време. Един загубихме, другите четири ги спечелихме. Това е като факт ", сподели още Пенев на постоянната си пресконферениця.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР