Джеръми Кларксън беше принуден да спре снимките на своя хитов

...
Джеръми Кларксън беше принуден да спре снимките на своя хитов
Коментари Харесай

Снимките на сезон 4 на „Фермата на Кларксън“ внезапно бяха принудени да спрат, тъй като феновете изразиха ужас

Джеръми Кларксън беше заставен да спре фотосите на своя хитов сериал на Amazon Prime „ Фермата на Кларксън “, откакто проектите бяха ненадейно спрени.

Телевизията 64-годишната звезда пусна камери в своята плантация Diddly Squat Farm, до момента в който трансформира пространството и докара до хитов сериал. Той преди малко се завърна с още епизоди от програмата, само че снимането на четвърти сезон е спряно. Плановете на Джереми се провалиха, откакто видя дрон да лети над фермата му.

Бившият водещ на Top Gear изрази раздразнението си в обществените медии, като показа екранна фотография на маршрута на хеликоптера. Показа, че хеликоптерът е обиколил земята и е частна благосъстоятелност. Джеръми съобщи, че снимането е било „ пауза “, до момента в който дронът не изчезне. Феновете бяха унищожени от новината, защото нямат самообладание новият сериал да се появи по екраните.

Един от тях сподели: „ Побързайте и започнете да снимате още веднъж. Току-що приключих сезон 3 и имам прекъсване на клека. симптоми… Имам потребност от поправк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР