Защитата на Доналд Тръмп приключи по делото за мълчаливите пари“

...
Защитата на Доналд Тръмп приключи по делото за мълчаливите пари“
Коментари Харесай

Доналд Тръмп отказва да свидетелства, тъй като процесът за „мълчаливите пари“ навлиза в крайната си фаза

Защитата на Доналд Тръмп завърши по делото за „ безмълвните пари “ в Манхатън във вторник, без той да застане на позиция като първия исторически углавен развой против някогашен президент на Съединени американски щати навлезе в последния си стадий.

Решението — явно слизане от страна на Тръмп, който неведнъж се бе заричал, че ще свидетелства, с цел да почисти името си — пристигна в края на повече от четири седмици доказателства от прокурорите, по време на които те приканиха 20 очевидци, в това число Сторми Даниелс, порноактьорът, за който се твърди, че е платил от Тръмп в подмяна на нейното безмълвие за твърдян полов контакт.

Бившият сътрудник на Тръмп Майкъл Коен, който провежда и улесни заплащанията в навечерието на президентските избори през 2016 година, също даде показания в продължение на няколко дни.

Защитният екип на Тръмп, който се опитваше да подкопае доверието в Коен по време на кръстосания разпит, приключи делото си, откакто прикани единствено двама очевидци: параюрист, работещ със защитни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР