Шофьорът натиснал спирачка, за да избегне удар изскочилия на пътното

...
Шофьорът натиснал спирачка, за да избегне удар изскочилия на пътното
Коментари Харесай

Две жени са тежко ранени след рязко спиране на тролей заради пешеходец в София

Шофьорът натиснал спирачка, с цел да избегне удар изскочилия на пътното платно минувач
Две дами са потърпевши, откакто тролей по линия 5 от столичния градски превоз спрял внезапно, с цел да избегне ненадейно излязъл на платното пешеходец, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи. Жените са откарани в лечебни заведения, едната е с фрактура, а другата - с пневмоторакс, съобщи Българска телеграфна агенция.

При внезапното прекъсване на тролея са потърпевши общо четири-пет пасажери, само че по-тежки контузии са получили единствено двете дами.

Случаят е от 10:30 ч. сутринта. Предприети са дейности от полицията за организация на придвижването и изясняване на случая.

Междувременно дамата, която тази заран беше блъсната от моторист на пешеходна пътека на бул. " Васил Левски " в София е в сериозно положение, стана ясно от известие на Клиниката по неврохирургия на Университетската болница " Царица Йоанна - ИСУЛ ". Жената е претърпяла 3-часова животоспасяваща интервенция, след която е сложена в медикаментозна кома. На този стадий не могат да се вършат прогнози, прецизират от болничното заведение. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР