Ще бъде жалко, ако се стигне до нови предсрочни избори,

...
Ще бъде жалко, ако се стигне до нови предсрочни избори,
Коментари Харесай

Проф. Милена Стефанова: Вървим към развръзка, ще е жалко ако ни отведе към избори

Ще бъде тъпо, в случай че се стигне до нови предварителни избори, съобщи пред БНР проф. Милена Стефанова, политолог и учител в СУ " Св. Климент Охридски ".

" Вървим към развръзка. Не знаем какъв ще е резултатът от нея, само че вървим. Изборите минаха. Ясно е какво ще виждаме в новото Народно заседание.Развръзка ще има, само че не можем да кажем каква ще бъде тя. Жалко би било, в случай че се отиде на още едни предварителни избори.Това ще бъде пагубно за цялата страна. " - разяснява тя.

Според неяпоканата на Бойко Борисов към всички парламентарни обединения не би трябвало да се разчита като подготвеност за коалиция и с дявола:

" Кани всички и ще води персонално договарянията. Какво ще се случи след тези договаряния - това е нещо напълно друго. Той ни сподели, че е победител, само че с малко и е подготвен да работи в коалиция, подготвен да приказва с всички.Борисов сподели, че не слага никакви разграничителни линии.Това е първата и значима стъпка. Какви ще се изводите след диалозите - това следва да забележим. "

Проф. Стефанова дефинира катомного мощна позиция поръчката, че диалогът за политики минава през постоянно държавно управление:

" Борисов заявина конференцията днеснай-важното, че би трябвало да има постоянно държавно управление. Това е най-важната цел на едни избори. Той това ни сподели. Когато ни е споделил такова нещо, ние какво желаеме да чуем друго?... Той сподели в прав текст, чевижда опция за кабинет, в случай че първите две обединения в Народното събрание поддържат дейностите на едно постоянно държавно управление. "

Проф. Милена Стефанова изрече мнение, че Политическа партия може да резервира обединението с Демократична България и за локалните избори, с цел да употребява структурите им по места, само че позволи това да не се случи и обединяването да не се задържи до изборите през есента.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР