Шоубизнесът у нас понякога така зацикля, че дадени „новини“ се

...
Шоубизнесът у нас понякога така зацикля, че дадени „новини“ се
Коментари Харесай

Слухове пращат Николета и Алисия във VIP Brother

Шоубизнесът у нас от време на време по този начин зацикля, че дадени „ вести “ се въртят всяко лято от години. Такъв е образецът с VIP Brother, чието следващо издание потегля през септември, а спекулациите за участниците започнаха.

На първа линия още веднъж са Николета Лозанова и Алисия, които се спрягат за съквартирантки всеки сезон.

Двете в миналото бяха забавни на публиката преди години, тъй като разменяха мъжете си – Валери Божинов и Николай Михайлов, напомня Dnes.bg.

Божинов има деца и от фолкпевицата, и от плеймейтката, а Михайлов и сега живее с Лозанова. Коя ще бъде царицата, която ще взема решение всичко в къщата...

Водещите облици ще бъдат на дамите, само че дали ще се получи замисълът е обособен въпрос. Зрителите още си спомнят, че в сезона на любовта властваше омразата, а в основен воин се трансформира началник Петров.

Любопитен е въпросът с Николета, която предходната година бе освободена от Папараци и всички чакаха да пристане на VIP Brother. Тя даже се закани, че ще се завърне в народен ефир още по-бляскава. Е, година по-късно останаха заканите. Остава да забележим дали пък не е съумяла да се контракти да бъде в ролята на водещ или коментатор.

Алисия пък през последните години не съумява да извади шлагер и към този момент поддържа внимание повече с връзката си с Бирмата, като двамата се разделят и събират на няколко пъти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР