Шофьорка на Ауди не прецени възможностите си и излетя от

...
Шофьорка на Ауди не прецени възможностите си и излетя от
Коментари Харесай

Шофьорка взе завой с бясна скорост в Пазарджик, излетя от пътя

Шофьорка на " Ауди " не реши опциите си и излетя от пътя при ляв завой по бул. " Мария Луиза " в Пазарджик. Това излиза наяве от фрагменти в мрежата.
Прочетете още
" Ето по какъв начин се кара рано сутринта върху тротоар, пред жилищна постройка, през пешеходна пътека. ", показва авторката на видеото Силвия Калвачева.

Каскакада на лидерката приключва в електрическо табло. За благополучие няма информация за пострдали пешеходци, написа . Няма данни и за положението на лидерка на този стадий, както и дали е била под въздействието на алкохол и упойващи субстанции.

Пазарджиклии осъдиха несъответстващото шофиране.

" Еми по този начин е кола ( газ - спирачка ) не е за всеки. Такива рецидивисти на пътя трабва да им се приберат книжките. Те не знаят какво вършат действително. ", счита Ангел С.

" Ужас! Добре, че не е имало хора по това време на тротоара! Ей, това умерено човек не може да върви по улицата! Безобразие! Да ни пази Бог, нас и децата ни! ", прибавя С. Димитрова.

Очевидка показва, че " кифлата " даже не е благодарила, че хора са алармирали към 112 на момента, с цел да й оказват помощ.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР