Шофьорът на НСО, избутвал коли от пътя в Кресненското дефиле,

...
Шофьорът на НСО, избутвал коли от пътя в Кресненското дефиле,
Коментари Харесай

НСО реши за водача, избутвал коли в Кресненското дефиле

Шофьорът на НСО, избутвал коли от пътя в Кресненското дефиле, е бил намален в звание. Това съобщиха от Националната работа за защита. Проверката на случая е завършена в срок.

Водачът на автомобила е с дисциплинарно наказване " намаление в звание ", по член 89, т. 20 от Закона за НСО: за държание, несъвместимо с разпоредбите на публичния морал, и осъществяване на дейности, уронващи престижа на службата. С дисциплинарно наказване " мъмрене " е глобен чиновник на управителна служба - директният началник на водача, за неупражнен надзор ", показват от НСО.

Преди месеци управляващите сложиха колчета, с които да разделят платната, напомня " Нова ". На Кресненското дефиле ставаха доста произшествия. " От 10 юли досега в сектора не се е случил нито един тежък пътен случай, няма умрял човек на пътя. От началото на година имаме над 300 индивида, умряли на пътя, означи Диана Русинова, само че в последния месец са единствено 34 ", сподели по-рано пред Dir.bg Диана Русинова, ръководител на Управителния съвет на Европейския център за транспортни политики (ЕЦТП). По думите й някогашният министър на районното развиване Гроздан Караджов направи значително по тематиката за пътната сигурност. По негова самодейност се вкара ограничаване за скоростта по път I-1 през Кресненското дефиле до 50 км/ч и се сложиха ограничаващи колчета, само че пътищата бяха оставени по-късно под въпрос. Дали въобще ще бъдат поддържани или строени нови, попита тогава пътният специалист Диана Русинова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР