Широко следен крипто анализатор обсъди сегашната позиция на Етериум спрямо

...
Широко следен крипто анализатор обсъди сегашната позиция на Етериум спрямо
Коментари Харесай

Етериум наближава повратен момент – какво следва?

Широко наблюдаван крипто анализатор разиска сегашната позиция на Етериум по отношение на Биткойн, наблягайки идния поврат в скорошна видео актуализация. 

Бенджамин Коуен, обръщайки се към аудиторията, уточни, че съотношението ETH/BTC наближава сериозна фаза, която може да се разгърне още през идната седмица.

Той допусна, че в границите на идващите седмици на хоризонта се обрисува доста решение по отношение на посоката на съотношението Етериум /Биткойн, като предвижда евентуална смяна.  

Изразявайки базовото си мнение, Коуен уточни възможна оценка за съотношението ETH/BTC в диапазона от 0.03 до 0.04 BTC, което евентуално може да алармира за напредък по отношение на Биткойн от това равнище.  

Докато преглежда техническия разбор, Коуен планува евентуално низходящо придвижване, макар низходящата клиновидна групировка, приписвайки го на възходящото владичество на Биткойн, което води до последователен декаданс на цената на доста алткойни по отношение на Биткойн.

Коуен акцентира решаващия темперамент на идващите няколко седмици за Етериум, втория по величина цифров актив по пазарна капитализация. Той изясни смисъла, базирайки се на сезонна наклонност, която исторически се появява към средата на декември или началото на януари, което постоянно води до усилване на позициите на Етериум по отношение на Биткойн.  

Анализаторът допуска, че може и да има иден прозорец на уязвимост за двойката Етериум/Биткойн с дълготрайност почти от три до пет седмици, като планува опция за повишаване на цената, само че твърди, че е евентуално през този интервал да доминира интервал на уязвимост.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР