Шестокласникът Божидар Лалов от столичното 7-о училище откри днешното заседание

...
Шестокласникът Божидар Лалов от столичното 7-о училище откри днешното заседание
Коментари Харесай

Шестокласник откри заедно с Гълъб Донев заседанието на Министерския съвет

Шестокласникът Божидар Лалов от столичното 7-о учебно заведение откри днешното съвещание на Министерския съвет дружно със служебния министър председател Гълъб Донев.

Божидар води своя графа в Радио София на БНР и след изборите на 2 октомври отправил покана за диалог с премиера.

Гълъб Донев дал отговор, че избира да се срещнат в комфортно и за двамата време.

„ Вчера се срещнахме на четири очи и, както се споделя, обсъдихме тематики във съвместен интерес. Той ми описа за интереса си към публицистиката и политиката. Аз желаех да чуя по какъв начин в очите на едно дете наподобяват последните събития в България. Той отговори, че страната ни боледува от недоразумение и лекуването за това положение е разговорът “, сподели Донев при започване на държавното съвещание.

Той посочи, че фантазиите на едно дете са най-хубавото благопожелание към всички в навечерието на Рождество и точно по тази причина го е поканил да открият дружно днешното съвещание на Министерския съвет.

„ Неразбирателството се лекува с диалог и с мир и това е моята фантазия за България. Когато порасна, бих желал да видя мир и съгласие сред хората в страната ни, да забележим по какъв начин ще се усъвършенства страната. Със сигурност ще стана публицист в бъдеще, тъй че сътрудници, може да ме очаквате “, сподели Божидар.

Той получи от премиера подарък – книгата „ Представи си “ по текст на Джон Ленън с благопожелание да остане постоянно подобен идеалист./24 часа
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР