Шестима български диджеи, шест открити локации и пет тепета. Проектът

...
Шестима български диджеи, шест открити локации и пет тепета. Проектът
Коментари Харесай

Техно тепета: Altitude Attitude преставя шест места в Пловдив през видеосетове на електронни артисти

Шестима български диджеи, шест открити местоположения и пет тепета. Проектът Altitude Attitude провежда поредност от осъществявания в Пловдив, които включват видоизменение на съответните места, а сниманите едночасови сетове бяха поетапно показани онлайн по-рано тази есен. Поредицата ще продължи на нови местоположения през идната година.

Избраните местоположения бяха Паметникът на Съединението, където самодейността дебютира на 4 септември, Бунарджик, Младежки рид, Небет тепе, Сахат тепе, Братската могила. Досега участвалите диджеи са все имена, дейни на сцената и познати на хората, които са постоянно из клубовете в дребните часове на нощта: sayulke , електронното трио Borne Aloft, Laylla Dane , която живее и работи сред Берлин и София, denitza , Julieta Intergalactica , музикалната личност на художника Ясен Згуровски и Technobeton . Преди всяка изява монументите и зелените пространства на съответните места са почиствани.
Почистване преди стартирането и снимачния развой
Кое от тези пространства най-вече се е вписало със самата музика и даже може по-често да бъде употребявано по-често за сходни събития? " Под паметника Альоша, на Бунарджика, се получи суперкупон с Borne Aloft, освен това изцяло доброволно, беше вторник. Определено би било супер един ден да организираме постоянен рейв горе, а Братската могила към този момент е набелязана за тази цел следващата година ", споделя Самуил Кехайов, диджей под псевдонима sayulke и през годините свързван с аудио-визуалния план " Мелформатор ", известната поредност празненства Nordic Soundscapes, стратегиите на клуб Void и artnewscafe.
Бунарджик, второто по височина тепе в Пловдив, по време на сета на Borne Aloft
Плановете на Altitude Attitude за 2022 година включват " няколко епични местоположения ". " В момента не желаеме да разкриваме кои са те, само че можем да кажем, че са внушителни, емблематични за страната и че на тях биха станали мегадобри фрагменти ", споделя Кехайов.
Реклама
Сетовете са снимани в границите на месец и половина от Lyon Visuals, а 3D мапингът е на Петко Танчев, сценограф в Държавната опера в Пловдив, съосновател на креативно студио SenseLab и на " Мелформатор ", дружно със Самуил Кехайов.



Проектът е част от самодейностите под знака на фондация " Пловдив 2019 ", което му отрежда по-различна роля. Сред значимите детайли в самодейността е и това, че те ще бъдат видени от интернационална аудитория, и то не инцидентно: сътрудници на самодейността са и актуалните и бъдещите Европейски столици на културата - Каунас (Литва), Нови Сад (Сърбия) и градът, който ще поеме щафетата през 2023 година - гръцкият Елевсина. Организациите зад кандидатурите им ще популяризират видеата в уеб страниците и обществените си мрежи.
Denitza на Небет тепе Реклама Laylla Dane на Младежкия рид
" Основното, което желаеме хората отвън България да знаят, е, че тук има диджеи и продуценти, които пускат и основават музика на международно равнище. Артисти, които имат качествата да създадат суперпарти във всеки един от уважаваните клубове по света и да накарат публиката да избухва ", споделя един от уредниците на плана, Александър Владимиров, също по този начин основен редактор на онлайн медиата за електронна музика Fonoteka Elektrika и водещ на музикалните епизоди на подкаста " На една вълна " на Гьоте-институт. " Трябва да се заявим на международната карта по-стабилно, с цел да може идващия път, когато някой непознат актьор получи покана за България, да не се чуди дали тук въобще има някаква електронна сцена. "

Повече за мултимедийния план и бъдещи министър председатели на видеата на.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Светослав Тодоров
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР