Шефовете на Ферари приеха оставката на Матиа Биното, но все

...
Шефовете на Ферари приеха оставката на Матиа Биното, но все
Коментари Харесай

Ще търси ли Ферари и технически директор?

Шефовете на Ферари одобриха оставката на Матиа Биното, само че към момента не се знае кой ще заеме мястото на швейцареца от 1 януари 2023. В италианската преса към този момент се появиха спекулации, че може би ще се наложи в Маранело да търсят и нов механически шеф.

Биното държеше под непоколебим надзор и техническия департамент, където израсна бързо в йерархията след напускането на Джеймс Алисън през 2016 година.

Предполага се, че за позицията на Биното ще се търсят трима разнообразни индивида: общоприет управител на тима, отбор началник и механически шеф. Най-малкото тъй като е доста мъчно да се открие началник на тим, който да има опит като механически шеф.
 Доменикали разяснява напускането на Биното Доменикали разяснява напускането на Биното
Очаква се, че новият началник на отбора ще стане явен в идващите няколко седмици, а Биното ще работи до края на годината и ще продължи да следи основаването на автомобила на Скудерията за идващия сезон във Формула 1.
 Ферари заплаща 1,5 милиона $ на Биното Ферари заплаща 1,5 милиона $ на Биното
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР