Шефът ни Агенция Митници Георги Костов е отказал да разписва

...
Шефът ни Агенция Митници Георги Костов е отказал да разписва
Коментари Харесай

Митничари пред Фрог: Шефът ни Георги Костов отказа да разписва документи, виждаме го от дъжд на вятър

Шефът ни Агенция „ Митници ” Георги Костов е отказал да разписва документи. Това разкриха пред Фрог нюз негови подчинени от централата.
„ Първата заповед на Георги Костов беше, че той и неговите заместници повече няма да поставят параф под документите, които сътворяваме. Три дни организацията спря да работи, тъй като не знаехме какво да вършим, в това число и кой ще подписва за командировки. Костов натовари с тази активност шефовете на дирекции. Такова нещо не се беше случвало”, прецизираха източниците ни. Според тях, по този метод някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Костов, който не е имал разбиране от работата на митницата, може да е решил да си „ върже гащите”, с цел да не стане клиент на прокуратурата и съда. Подчинените му признават още, че рядко го виждат на работното му място и по тази причина съвсем в никакъв случай не го търсят да взема решение проблемите им.

Припомняме ви, че в края на предходната година арбитър от Върховен административен съд написа в претекстове по дело, заведено от Георги Костов, че до момента в който е бил в Министерство на вътрешните работи той е злоупотребил с власт. От решението на магистратите излиза наяве, че в качеството си на Полицай №1, Костов е оказвал напън върху няколко полицейски шефове в страната да изоставен постовете си непринудено по искане на политици. До този миг разкритието за корист по никакъв метод не се е отразило върху кариерното израстване на Георги Костов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР