Шефът на НОИ - Силистра Милен Пенчев беше пуснат под

...
Шефът на НОИ - Силистра Милен Пенчев беше пуснат под
Коментари Харесай

Съдът пусна шефа на НОИ - Силистра под домашен арест

Шефът на Национален осигурителен институт - Силистра Милен Пенчев беше пуснат под домакински арест от Апелативния профилиран съд. Той е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група за разпределяне на пенсии посредством подправени документи.

Силистра
 © БГНЕС
Неговата подчинена Стоянка Симеонова, която беше арестувана при същата акция, е пусната под гаранция от 7000 лв.. Третият обвинен Тодор Тодоров остава в ареста.

В началото на съвещанието Пенчев и Симеонова показаха документи, съгласно които двамата имат здравословни проблеми. Директорът на НОИ-Силистра съобщи пред съда, че е почтен и самият той е подавал сигнали за незаконната скица.

Според обвиняването обаче, това се е случило едвам откакто е научил, че има следствие. Решението на съда е дефинитивно. За да поддържа Милен Пенчев, в залата участва щерка му - певицата Тита.
 Трима души остават в ареста за аферата с пенсиите в НОИ-Силистра Трима души остават в ареста за аферата с пенсиите в НОИ-Силистра
Шефът на НОИ-Силистра Милен Пенчев, подчинената му Стоянка Симеонова и Тодор Тодоров остават в ареста. Съдът почете настояването на прокуратурата и за трим...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР