Шефът на германското министерство на здравеопазването диагностицира Путин с разстройство

...
Шефът на германското министерство на здравеопазването диагностицира Путин с разстройство
Коментари Харесай

Германският здравен министър диагностицира Путин с психично разстройство

Шефът на немското министерство на опазването на здравето диагностицира Путин с разстройство на личността.

Карл Лаутербах, професионален доктор, сподели, че дейностите на водача на Кремъл демонстрират неприемливи „ нарцистични потребности от самопризнание “. А светът, съгласно Лаутербах, има „ по-добри неща за правене, в сравнение с да се отдава на фантазиите на Путин за великолепие “.

След началото на войната в Украйна, отприщена от президента на Руската федерация, доста хора имаха въпроси по отношение на стабилността на душeвността на Владимир Путин.

Решението на съветския президент да стартира пагубна война в центъра на Европа, съчетано с безспорната чудноватост на последните му обществени изяви, повдигна въпроси на Запад по отношение на психическата непоклатимост на водача на страна с 6000 нуклеарни бойни глави.

69-годишният съветски президент, чиято податливост към изолираност е засилена от защитните ограничения против ковид, наподобява от ден на ден се отхвърля от модерния свят, предпочитайки да рови надълбоко в историята и да подхранва персоналното си предпочитание за великолепие.

„ Мисля, че той е в един тип самоиндуцирана идея за действителността, която е доста реваншистка, основана на предишното и на контузията от разпадането на Съветския съюз. Честно казано, ние сме в обстановка, в която водачът на огромна нуклеарната енергетика живее в личния си свят “, сподели за 9tv.co.il Владимир Ашурков, асистент на съветския опозиционен водач Алексей Навални.

Бернар Гета, член на Европейския парламент, сподели за Радио Франс Интер сутринта на военното навлизане: „ Мисля, че този човек губи възприятието си за действителност, меко казано “. На въпрос на интервюиращ дали това значи, че той счита, че Путин е изгубил мозъка си, Гета отговори: „ Да “.

Германският федерален министър на опазването на здравето Карл Лаутербах сложи диагноза на съветския президент Владимир Путин с разстройство на личността, написа вестник " Дойче веле ". „ В дейностите на водача на Кремъл се появяват неприемливи „ нарцистични потребности от самопризнание “, сподели професионалният доктор.

Ден преди този момент чешкият президент Милош Земан назова нападението на Русия против прилежаща страна " ирационално решение на съветското управление " и прикани за по-строги наказания против агресора. Според Земан „ лудите хора би трябвало да бъдат изолирани “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР