КОПЕНХАГЕН, Дания (AP) — Холандският участник в конкурса за песен

...
КОПЕНХАГЕН, Дания (AP) — Холандският участник в конкурса за песен
Коментари Харесай

Холандски изпълнител, изгонен от конкурса за песен на Евровизия, вероятно ще бъде изправен пред обвинения, каза шведската полиция

КОПЕНХАГЕН, Дания (AP) — Холандският участник в състезанието за ария на Евровизия, който беше трагично изпъден от състезанието часове преди огромния край евентуално ще бъде упрекнат за отправяне на противозаконни закани, сподели шведската полиция в понеделник.

Joost Klein не съумя да се показа на две генерални подготовки в петък и уредникът, Европейският съюз за радио и телевизия сподели, че полицията проверява тъжба от „ жена член на продуцентския екип ” на състезанието в шведския град Малмьо.

Говорителят на полицията Джими Модин сподели пред Асошиейтед прес, че тяхното следствие на случая е завършило и че решението по обвиняванията би трябвало да пристигна „ в границите на няколко седмици “. Той не прецизира естеството на заканите, в които е упрекнат холандският реализатор.

Състезанието в Малмьо последва една бурна година за панконтиненталното поп съревнование, което видя огромни улични митинги против присъединяване на Израел, което насочи радостното музикално тържество в безредна тенджера под наляг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР