Шеф Иван Манчев чака бебе, но не от жена си,

...
Шеф Иван Манчев чака бебе, но не от жена си,
Коментари Харесай

Шеф Манчев чака бебе от любовница! Гаджето на кулинаря бременна в шестия месец

Шеф Иван Манчев чака бебе, само че не от жена си, а от новата си държанка, разбра HotArena.

Радостната новина показа негов чиновник от веригата заведения за хранене „ Кактус ”, където първо се разчула богатствата новина. Засега е ясно, че новото гадже на топ кулинаря е бременна в шестия месец с момче , което ще е третото дете за готвача. 

Заради секси хубавицата Иван Манчев е в развой на бракоразвод със брачната половинка си Марина, с която имат две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо. За новата възлюбена в живота на готвача се знае, че е от Берковица, само че живее във Варна. Именно в морската столица взискателният готвач се срещнал със секси мацката при една от безбройните командировки, свързани с тв изявите му като критик в „ Кошмари в кухнята ”, писа „ Уикенд “.

Шефът е толкоз влюбен в девойката, че предходната седмица, тъкмо преди Великден, брои над 200 00 лв. за два мерцедеса – единият е джип ML 63 AMG за младото си гадже, другият е лимузина S класа за себе си ”, разкри още нашият осведомител.

Иначе не е загадка, че специалистът в кухнята и майката на децата му са дружно от 18 години. Двамата се срещат в Японския хотел в София, през днешния ден „ Маринела ”, където Иван Манчев е основен готвач, а Марина работи в администрацията. Любовта им пламва и след година се женят. Шеф Манчев постоянно е казвал, че толкоз дълъг брак се поддържа с доста взаимни отстъпки и от двете страни.

Заради хубавицата от Берковица обаче кулинарят е пред бракоразвод с Марина. Двамата не живеят дружно от няколко месеца, твърди се, че тв звездата се изнесъл и към този момент населява жилището на бременната си държанка. Експлозивният кулинар от няколко месеца има връзки със секси мадамата, по която е вдлъбнат до уши. Двамата наскоро били дружно на екскурзия в компанията на околните другари на Иван Манчев – тв водещата Деси Цонева и нейният нов мъж в живота – издателят Явор Стефанов.

Пред безоблачното му интимно благополучие обаче има спънка - при възможен бракоразвод началник Манчев щял да се сблъска със съществени проблеми в бизнеса. Причината е, че досегашната му брачна половинка е притежател на половината от фамилните заведения за хранене „ Кактус ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР