Шампионът в тежка категория на три от четирите световни федерации

...
Шампионът в тежка категория на три от четирите световни федерации
Коментари Харесай

Усик: Направих всичко, топката е в полето на алчния шкембак

Шампионът в тежка категория на три от четирите международни федерации по бокс Александър Усик разгласи, че от неговия лагер са създали всичко допустимо да изпълнят условията на Тайсън Фюри за дуела им на 29 април и че топката към този момент е в полето на “алчния шкембак ”.

“Точките по съглашението бяха изпратени на екипа на Фюри. Крайният период е подложен и часовникът тиктака. Топката е в полето на алчния шкембак. Направихме всичко по силите си, с цел да организираме борбата ”, написа Усик в Туитър.

Въпреки неколкократните изказвания и известия за подписан контракт сред двете страни, те в действителност не престават да не се схващат за разнообразни елементи. 

Първо се предполагаше, че щом от украинска страна склонят на извънредно неравностойното систематизиране на приходите в техен ущърб (30 на 70%), всичко е уредено.

Впоследствие обаче се оказа, че това не е по този начин, тъй като от лагера на Фюри не изпратили няколко пъти контракта в цялостния му размер, а в този момент британецът се пробва да измести уговорената дата 29 април за друга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР