Шампионът Перуджа продължава успешно защитата си на титлата в италианското

...
Шампионът Перуджа продължава успешно защитата си на титлата в италианското
Коментари Харесай

"Перуджа" с майсторска победа над "Модена" на старта на полуфиналите

Шампионът " Перуджа " продължава сполучливо отбраната си на купата в италианското волейболно състезание. " Дяволската обсада " се наложи над " Модена " вкъщи с 3:1 и поведе в полуфиналната серия с 1:0 победи. Така преди втората среща, когато играчите на Лоренцо Бернарди са посетители, ще имат леко предимство.
Снимка: legavolley.it
Най-резултатен в срещата беше Вилфредо Леон, който приключи с 23 точки, а Филипо Ланца добави 13. За " Модена " най-силни изяви имаше Бартош Беднорц със 17, а огромното отчаяние се споделяше Иван Зайцев, осъществил единствено 9 точки.

Въпреки отсъствието на Александър Атанасиевич, първенците стартираха мощно с 4:0. Два аса на Леон белязаха задатък от цели 7 при 9:2, като " Перуджа " продължи да поддържа преимуществото си, завършвайки първата част с 25:15.

Във втория гейм гостите играха надалеч по-равностойно, като чак след 9-ата точка позволиха закъснение от 2. Тогава Фабио Ричи записа първия си ас. Именно центърът усили задатъка на 3, откакто Ричи спря офанзивата на Тине Урнаут. Блок-аут на Леон усили дистанцията на 4.
Снимка: legavolley.it
Точно когато се очакваше, че домакините удобно ще поведат с 2:0, Бартош Беднорц избухна за гостите, изравнявайки резултата за 24:24. Грешка на поляка в основен миг обаче даде опция за първенците да поведат с 2:0, от което домакините се възползваха оптимално.

Началото на третата част още веднъж беше в интерес на " Перуджа ", само че след 10-а точка преимуществото към този момент беше за " Модена ". Тимът задържа двете си точки задатък, като неточности от офанзива на Леон донесоха гейм на вярата за гостите.

Нестабилната игра продължи и в четвъртия гейм, само че разтърсеният кубинец промени бързо играта на своя отбор, който в последна сметка се поздрави с триумфа с 3:1.

Втората среща от серията е в петък, когато " Модена " ще бъде хазаин на първенеца. Срещата ще можете да наблюдавате от 21:30 ч. онлайн на уеб страницата btvnovinite.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР